De zaalvoetballers van FC Westland kenden in de thuiswedstrijd tegen Multicult pas in de slotfase genade met de Haagse opponent. Na een 7-0 voorsprong bij rust werd er in de 2e helft wat gas terug genomen en eindigde de tweestrijd in 10-2. FC Westland blijft zo in verliespunten samen met Watergras koploper. Ook de ploeg uit Gouda blijft winnen en heeft tot op heden 3 verliespunten. Opgelopen in de wedstrijd in Poeldijk tegen FC Westland. FC Westland heeft nog 8 wedstrijden voor de boeg, waaronder de topper in Gouda tegen Watergras.

De ploeg van trainer coach James Dhanai trad redelijk compleet aan tegen Multicult wat in de onderste regionen vertoeft. De Haagse ploeg van coach Basri Guclu heeft nog wel 10 wedstrijden voor de boeg. Veel meer dan de andere teams onderin. Afgelopen vrijdag kwam de ploeg, gebouwd rondom oud prof Ali Boussaboun, er niet aan te pas tegen een ontketend FC Westland. Onder aanvoering van Melvin Vissers (foto) was FCW niet te stoppen en pas bij 9-0 liet het de teugels zodanig vieren dat Multicult nog 2 maal wat terug kon doen middels Mounir Akkabi en Ismail Yasar. Mo Maatoug bepaalde met zijn 2e treffer daarna de eindstand op 10-2. Melvin Vissers was met 4 treffers het best op dreef.  Kamal Amhaye en Mounir Faloun waren ook 2 maal trefzeker.

Op 22 april staat er weer een thuiswedstrijd op het programma voor FC Westland. Dan is de opgave waarschijnlijk een stuk lastiger wanneer ZVV Den Haag 2 de opponent is. Het reserveteam van de Haagse eredivisionist is een geduchte tegenstander maar lijkt na het 4e verlies nu toch wat af te haken. Er wordt dan om 21:15 uur afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk.