James Dhanai volgt Naim el Yousfi op als trainer van de heren van FC Westland. Dhanai moet met zijn ploeg komend seizoen weer in de Topklasse uitkomen waar het afgelopen seizoen, voor het stil leggen van de competitie, als koploper eindigde. De aspiraties om in de 1e divisie uit te komen moet komend seizoen behaald worden met een ploeg waarvan de basis FC Westland trouw blijft.

Voor Naim el Yousfi waren de druiven zuur. Hij heeft diverse jaren FC Westland en Honselersdijk met succes gecoacht. Het bestuur moest echter concluderen dat het tijd werd voor een nieuw gezicht voor de groep en heeft deze beslissing moeten nemen met toch echt wel pijn in het hart. El Yousfi heeft zich jarenlang voor FC Westland met ziel en zaligheid ingezet.

Voor Dhanai betekent het promotie. Afgelopen seizoen coachte de oud speler met succes het 2e team. Dhanai, eigenaar van JD voetbalschool, beschikt over de nodige ervaring in het zaalvoetbal. Hij kwam op de hoogste niveaus uit in het zaalvoetbal en hij kan de ervaring die hij ook opdoet in zijn voetbalschool doortrekken naar het coachen in de zaal. Dhanai legt zich ook maar 1 doelstelling op en dat is promotie naar de 1e divisie binnen te halen. Met minder neemt hij geen genoegen !

Hakim Habibi en Houssine El-Achkar nemen de taken waar bij het 2e team komend seizoen. Het 2e van FC Westland speelt dan 1 klasse lager dan FC Westland 1. Zij willen in de Hoofdklasse hoge ogen gooien.