OPEN TRAININGEN OP WOENSDAGEN !!!

Komend seizoen spelen er 4 damesteams hun competitiewedstrijden bij FC Westland. Wil jij ook doordeweeks een KNVB zaalvoetbal wedstrijd spelen ? Er is nog enige ruimte in de teams dus wanneer jij ook wil gaan zaalvoetballen neem dan nu snel contact op met FC Westland middels [email protected]

Je kan dan komend seizoen mee gaan spelen in het zaalvoetbal in een leuk FC Westland team. Wekelijks speel je dan op een “doordeweekse” avond 1 competitiewedstrijd van 1 uur.

Wil je eens kennis maken met het zaalvoetbal, neem gerust contact op , en wellicht zien we je binnenkort op een training om te zien of het voetbal in de zaal jouw sport is. (zaal)voetbal achtergrond is gewenst maar niet echt noodzakelijk. Wanneer je sportief bent ingesteld is de stap naar het zaalvoetbal makkelijk te maken.

Op woensdag 29 juli en de woensdagen in augustus kan je vrijblijvend deelnemen aan een training. Je bent welkom om 20:00 in de sporthal van Verburch, Arckelweg 20 in Poeldijk. Verzamelen om 19:45 uur. Meld je wel ff aan via de mail:

Schroom niet en mail snel voor meer info: [email protected]