FC Westland 7 had vandaag moeite tegen hekkensluiter DVV Delft 2. Werd uit nog met 11-1 gewonnen vandaag ging het minder makkelijk.

DVV had enkele nieuwe spelers en zelf enkele punten gehaald de laatste weken. Het duurde dan ook lang voor de 1e goal viel en deze kwam niet helemaal verrassend op naam van DVV in de 6e minuut. Binnen 4 minuten was het echter weer gelijk na een van richting veranderd schot van Roy. De 1e helft hadden beide teams voldoende kansen om te scoren maar beide lieten dit na en ook beide keepers waren op dreef, zodat de rust met 1-1 werd bereikt.

Na rust viel er meer te genieten. Als snel na rust scoorde Wesley in de rebound de 2-1. DVV liet zich niet uit het veld slaan, nadat zij eerst al de lat raakte maakte zij in de omschakeling 2-2. Roy scoorde daarna door goed doorzetten twee keer en bracht FCW 7 zo op een 4-2 voorsprong, maar zelfs toen was de wedstrijd nog niet gespeeld. Via een van richting veranderd schot en een fout in de omschakeling bij FCW kwam DVV weer terug tot 4-4. Dit was het laatste wapenfeit van DVV. Arno maakte 8 minuten voor tijd de belangrijke 5-4 en vier minuten voor tijd gooide Wesley met zijn tweede van de avond de wedstrijd definitief in het slot 6-4. Het slotakkoord was voor Roy die nog twee keer scoorde en zo zijn totaal op 5 bracht en de eindstand op 8-4. Geen goede wedstrijd maar toch weer een degelijke overwinning voor FCW 7.

Voor FCW 7 scoorde Roy 5 keer, Wesley 2 keer en Arno eenmaal.