Vandaag trad FCW 7 aan tegen koploper in de 5e klasse ADIO 2, die pas twee keer verloor dit seizoen en een doelsaldo van + 160 heeft. Op papier een lastige tegenstander. In de praktijk viel dit mee.

De wedstrijd verliep in een lager temp dan gewend in de 4e klasse en FCW was de bovenliggende partij. Het gaf door slordigheden toch nog wel wat kansen weg, die door Dave vakkundig werden gepareerd. Het duurde tot de 11e minuut tot er voor het eerst gescoord werd. Sander speelde een een-op-een situatie goed uit: 0-1. In de 21e minuut kon de tweede goal van FCW genoteerd worden, Arno schoof de bal in de hoek waar de keeper hem niet verwachtte: 0-2. Het slotakkoord was ook voor Arno die een van zijn befaamde Messi acties zag beloond met de 0-3. Net voor rust redde Barry nog een vrije trap van de lijn, zodat dit ook de ruststand bleef.

Net toen wij weer stiekem over het houden van de nul gingen nadenken scoorde ADIO tegen. Een van richting veranderd schot belande in de goal: 1-3.  Niet veel later was de marge weer drie. Een solo actie van Arno eindigde tegen de keeper, waarna Barry de rebound kon intikken: 1-4. De betere kansen waren daarna voor FCW, maar het duurde 38e minuut voor de 1-5 op het bord kwam. Niemand viel Barry aan waarna hij de bal droog in de linkerhoek schoot. Ook ADIO mocht nog een keer scoren. Een bal die door Arno van richting werd veranderd betekende de 2-5. Sander raakte daarna nog een keer de kruising en Pieter had niet de rust om een overtal situatie uit te spelen, zodat 2-5 de einstand bleef. FCW 7 bekert dus door.

Voor FCW 7 scoorde Barry en Arno tweemaal en Sander eenmaal.