De zaalvoetballers van FC Westland 1 kregen op bezoek bij koploper OACN Boys met 9-1 een gigantisch pak slaag. De Westlandse ploeg liet de wedstrijd de 2e helft lopen nadat het, na de 3-0 ruststand, snel na de hervatting weer enkele tegentreffers te verwerken kreeg.

Coach Naim el Yousfi voelde zich in de steek gelaten door zijn ploeg, vooral de manier waarop de tegentreffers vielen en het gebrek aan vechtlust van een groot deel van zijn spelers stelde hem danig teleur. OACN Boys, in de heenwedstrijd met 9-4 nog vrij gemakkelijk verslagen begreep beter waar het om ging en vocht met ziel en zaligheid voor de grootst mogelijke score. De ploeg uit Spijkenisse kon bij een zege een goede uitgangspositie binnen halen voor een mogelijk kampioenschap. Met nog 5 wedstrijden te gaan heeft OACN Boys nu 4 punten voorsprong op FC Westland, maar OACN heeft nog wel een zwaar programma. Maar wel alles in eigen hand. Né Shawn-Morris scoorde de eretreffer.

Foto Ruud Vermeer fotografie: Né Shawn-Morris redde de eer

FC Westland heeft nu een kleine 2 weken om de zaken weer op orde te krijgen. OP 6 maart moeten dan weer alle zeilen bij gezet worden wanneer er in de Verburchhal om 21:15 uur afgetrapt wordt tegen Multicult.