De zaalvoetballers van FC Westland 2 behaalden met 6-7 een belangrijke zege in de strijd onderin de Hoofdklasse. Op bezoek bij Tutor keek FCW 2 na een 1-0 voorsprong het gros van de wedstrijd tegen een achterstand aan. Pas na 6-5 in de slotfase wist FC Westland het tij te keren en de 3 punten binnen te halen. Nordin Oualhadj  was 4 maal succesvol. Othman El Hammouchi  wist de Delftse keeper 3 maal te passeren. Coach James Dhanai was danig teleurgesteld in het optreden van gastspeler Karam Boukhari. Laatstgenoemde scoorde niet en raakte tevens geen pepernoot. Dhanai had wel meer verwacht van deze vedette die de hele week Dhanai plat gebeld had om mee te mogen doen. Dhanai gaf dan ook aan een volgende keer te zullen kiezen voor zijn broer Hamza als gastspeler.

Voor Tutor scoorden Sam Bom, Jibbe Knuit, Erik Geerts, Erik Spaans, Soufian Ahdi en Murat Degermenci.

In de laatste wedstrijd dit jaar treft FC Westland 2 Berkel Die wedstrijd is a.s. vrijdag 13 december. Om 20:00 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk.