De zaalvoetballers van FC Westland behaalden een ruime 4-12 zege op bezoek bij HBSS. In het Rotterdamse Topsportcentrum leidde de Westlandse ploeg halverwege al met 1-5.

De zaalvoetballers van FC Westland kwamen geen moment in de problemen. HBSS staat voorlaatste in de Topklasse en die plek is op basis van de wedstrijd maandag terecht. FCW mag als koploper geen punten verliezen en begon dan ook geconcentreerd aan de wedstrijd. Pas in de slotfase lieten de Westlanders de teugels iets vieren en kwam HBSS nog tot 4 tegentreffers. Voor FC Westland scoorden de broers Karam en Hamza Boukhari beiden 4 maal. Yassin Irzi volgde hun voorbeeld 2 maal. Dan missen we er nog 2 die werden gescoord door Anouar Attal Haoui en Achraf El-Ghalbzouri.

Concurrent om de periode TPP/Feyenoord 2 speelde gelijk bij ASW en zo heeft FC Westland nu 2 punten voorsprong op de Rotterdammers in de strijd om de 1e periode. Op de ranglijst is de voorsprong opgelopen tot 4 punten op TPP/Feyenoord en 2 punten op OACN Boys.

In de laatste wedstrijd dit jaar moet er afgerekend worden met Watergras om zo de 1e periodetitel binnen te halen. Die wedstrijd is a.s. vrijdag 13 december. Om 21:15 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk.