De zaalvoetballers van FC Westland behaalden een minieme 8-9 zege op bezoek bij

Berkel. Hiermee plaatste de Westlandse ploeg zich voor de volgende ronde van de beker.

FC Westland maakte het zich onnodig moeilijk, de Westlanders waren niet op volle sterkte naar Berkel en Rodenrijs gegaan. Daarnaast motiveerde een zonder wissel spelende thuisploeg FCW niet echt. Berkel verweerde zich echter kranig en gaf inval keeper Oualid Hammich regelmatig het nakijken. Zo bleef de thuisploeg continue in het spoor van FC Westland. Halverwege de 2e helft stond er tot groot ongenoegen van Coach Naim el Yousfi een 6-6 tussenstand op het scorebord. FC Westland liep wel weer uit naar 6-8, maar weer Berkel scoorde de aansluitingstreffer. Zelfs na de 7-9 in de slotfase liet FC Westland Berkel nog 1 maal terugkomen tot 8-9. Maar de tijd hierna was te kort voor de thuisploeg om er een penaltyserie uit te halen. Karam Boukhari scoorde 4 maal voor FCW. Anouar Attal Haoui en Achraf El-Ghalbzouri waren 2 maal succesvol. Dan missen we er nog 1 die kwam van Farid El Hammouchi.

Op vrijdag 13 december speelt FC Westland voor de laatste keer thuis dit seizoen. Om 21:15 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal tegen Watergras.