FC Westland nam door een 9-5 zege op Zvv Den Haag 2 weer afstand van mede koploper TPP-Feyenoord. De Rotterdammers kwamen op bezoek bij Lugdunum niet verder dan 3-3. Ook achtervolger ASW verloor punten door een 3-2 verlies bij Multicult. FCW is weer alleen koploper op 2 punten gevolgd door TPP-Feyenoord en OACN-Boys. ASW ligt nu 4 punten achter.

De zaalvoetballers van FC Westland namen binnen 8 min. Een 4-0 voorsprong tegen middenmoter Zvv Den Haag. Na dit overdonderende begin nam de ploeg van coach Naim el Yousfi iets gas terug en ging men met een 5-2 voorsprong de rust in. Na de pauze leek het toch nog even spannend te worden. De Haagse ploeg scoorde in de openingsminuut de 5-3 en mocht even later 2 min. Met 1 man meer spelen na een gele kaart voor Farid el Hammouchi. FC Westland scoorde echter in die man minder situatie de 6-3 en Den Haag wist niet te profiteren van de overtal situatie. FC Westland kwam hierna niet meer in de problemen en speelde de wedstrijd uit naar een 9-5 zege. Anouar Attal Haoui was met 5 treffers de grote man aan FCW zijde. Hamza Boukhari scoorde 2 maal. Dan missen we er nog 2, die werden gescoord door Yassine Irzi en een eigen doelpunt van Danny Ramkisoen. Djamairo Rigters scoorde 2 maal namens ZVV Den Haag 2. Brahim Saidi, Faisal Karoumi en Soeredj Angoelal maakten allen met 1 treffer de 5 vol.

Vrijdag 22 nov. is Rotterdamse studenten de volgende tegenstander van FC Westland. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt op de Erasmus universiteit.