Beste clubleden,

Een aantal FC Westland leden speelt al wat jaren  mee met de Vriendenloterij waardoor zij FC Westland steunen. Sinds de heroprichting in 2018 is er echter geen actie meer geweest om het aantal meespelende leden te vergroten zodat FC Westland structureel extra inkomsten heeft. Deze extra inkomsten zijn onontbeerlijk om jullie extra’s te kunnen geven om het zaalvoetballen bij FC Westland nog leuker te maken.

De Vriendenloterij bied jullie de mogelijkheid om op een leuke manier 2 vliegen in 1 klap te slaan. Je steunt FC Westland maar daarnaast maak je ook elke maand kans op div. mooie prijzen zoals een hoofdprijs van € 100.000,– , maar ook prijzen van € 25.000,–, € 10.000,– en auto’s en vakanties.

Een lot kost maandelijks  13,75 waarvan de helft naar FC Westland gaat ! Binnenkort kan je als FC Westland lid een belletje verwachten van iemand van de club of je ook mee wilt spelen. Wanneer je meespeelt en het niet meer leuk zou vinden kan je maandelijks opzeggen.

Dus wanneer je binnenkort gebeld wordt, doe ook mee en steun FC Westland !!!!

En wil je voordat je gebeld wordt je al aanmelden neem dan contact met ons op [email protected] Want iedereen mag meespelen voor FC Westland. Lid of geen lid, maakt niet uit !!

Namens FC Westland, Morad-Sandy-Naim & Peter