De zaalvoetballers van FC Westland troffen in 3 wedstrijdronden achtereenvolgens de nr. 2,3 en 4 van de ranglijst en van alle teams werd gewonnen. Afgelopen vrijdag werd OACN Boys uit Spijkenisse met 9-4 verslagen en is de 1e periode voor FC Westland binnen handbereik.

De zaalvoetballers van FC Westland namen vanaf het begin de wedstijd in handen en keken bij rust tegen een 3-1 voorsprong aan. Na de pauze bleef de marge ruim en ook de noodgreep van OACN Boys om op het eind nog wat te forceren door met een meespelende keeper te gaan spelen leverde hen geen succes op.

De coaches Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui waren ook uitermate tevreden over het getoonde veldspel en de werklust. De wedstrijd werd door hen gezien als een van de beste uit de historie van FC Westland. Karam Boukhari was met 4 treffers weer het best op dreef gevolgd door zijn broer Hamza.

Hij scoorde er 3, en bij alle 3 de treffers was broer Karam de aangever. Ook broers Farid & Othman el Hammouchi scoorden beiden 1 maal.

FC Westland heeft nu na 7 wedstrijden respectievelijk 2,3 en 4 punten voorsprong op TPP/Feyenoord,ASW en OACN Boys. De volgende tegenstander op 8 november, Multicult met o.a. Ali Boussabon in de gelederen, is terug te vinden op een 7e plek met 8 punten.

Deze wedstrijd wordt gespeeld om 22:00 uur in de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.