Na de zege van FC Westland vorige week op TPP-Feyenoord trof het deze speelronde wederom een team wat meedoet in de top 5. In ASW trof het de medekoploper. Maar de Westlandse ploeg wist ook deze wedstrijd met 5-8 winnend af te sluiten.

De ploeg uit Waddinxveen kende vorig seizoen ook een goed seizoen in de Topklasse. Het wist toen net niet te promoveren naar de 1e divisie en verloor de bekerfinale van het district. Niet vreemd dat zij, voor aanvang van de wedstrijd, met 3 verliespunten naast FC Westland aan kop van de Topklasse stonden.

De ploeg van coaches Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui was echter de betere ploeg en was de hele wedstrijd aan de goede kant van de score. Na 2-4 bij rust werd het uiteindelijk 5-8 en is FC Westland weer alleen koploper met in het kielzog OACN-Boys,TPP/Feyenoord en ASW.

De Westlandse treffers kwamen van Hamza en Karam Boukhari (zie foto) die beiden 3 doelpunten scoorden. De overige 2 treffers werden verdeeld door Anouar Attal Haoui en Yassin Irzi.

Naaste achtervolger OACN Boys is de volgende tegenstander van FC Westland. Op vrijdag 1 november wordt er om 21:15 uur afgetrapt in de Verburchhal.