De zaalvoetballers van FC Westland liepen na 3 ruime zeges in de uitwedstrijd tegen HMC tegen de 1e nederlaag aan. FCW was niet helemaal op volle sterkte en dacht te makkelijk over de wedstrijd. Na een 4-3 achterstand werd het uiteindelijk 7-4 voor de Haagse ploeg.

FCW was niet helemaal op volle sterkte en zag Hamza Boukhari na 5 min. geïrriteerd weglopen. De Westlandse ploeg kon dan ook geen moment aanspraak maken op de zege. Teveel spelers waren niet in goeden doen en de coaches Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui moesten lijdzaam toezien dat zijn hun ploeg niet aan de praat wisten te krijgen.  Karam Boukhari scoorde 3 maal, Annouar Attal Haoui was 1 maal trefzeker.

FC Westland ontmoet vrijdag 11 oktober koploper TPP/Feyenoord 2.  De Rotterdamse ploeg heeft 1 punt meer verzameld dan FCW. Om 21:15 uur wordt er a.s. vrijdag afgetrapt in de nieuwe thuisbasis van FCW: de Verburchhal in Poeldijk.