RABOBANK Westland heeft € 200.000,– sponsorgeld te verdelen onder alle Westlandse verenigingen,clubs en stichtingen. Jij kan helpen om FC Westland een zo groot mogelijk deel van dit sponsorgeld te schenken. Als lid van Rabobank Westland mag je 5 stemmen totaal uitbrengen voor Westlandse verenigingen. Met een max. van 2 stemmen op FC Westland.
Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank Westland kan lid zijn, of lid worden. Indien je nog geen lid bent, maar wel een rekening hebt bij de Rabobank Westland, kan je hier alsnog lid worden: https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/lid-worden

Deze campagne, welke de Rabobank al vele jaren organiseert, heet vanaf dit jaar “Rabo ClubSupport”. In het verleden heette deze actie de “Rabo clubkas campagne”
Vanaf vandaag, 27 september 2019 kan je gaan stemmen op FC Westland tot en met 11 oktober 2019. Wacht niet te lang met stemmen (of lid worden) en help FC Westland aan de broodnodige extra inkomsten !! https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/over-rabo-clubsupport