De zaalvoetballers van FC Westland haalden voor de 2e opeenvolgende week de “10”  Na de 9-4 tegen Zvv Den Haag 2 in de openingswedstrijd, de 10-0 tegen Lugdunum vorige week moest vrijdagavond Maense er aan geloven met 10-3. FCW lijkt zo een belangrijke titelkandidaat te worden als debutant in de Topklasse.

Keeper Barry Botman moest de hoop al snel laten varen om wederom een clean sheet af te leveren. Een te slap begin aan FC Westland zijde zorgde voor een 0-1 achterstand maar toen eenmaal de doelpuntenmachine op gang kwam prijkte er bij rust een 4-2 voorsprong op het bord in de Verburchhal. De wedstrijd werd ware reclame voor het zaalvoetbal. In aanvallend opzicht waren er diverse mooie, uitgespeelde aanvallen waardoor de score opliep naar 10-3. Wel zijn er nog wel een aantal punten waarop FCW verbetering moet betrachten, zoals ook soms wel het lakse terug verdedigen. De coaches Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui waren dan ook redelijk tevreden en zagen alle veldspelers scoren. Karam Boukhari, Brahim Karoumi en Anouar Attal Haoui, scoorden allemaal 2 maal. Hamza Boukhari,Aimane el Karicha, Farid el Hammouchi en Yassin Irzi maakten met ieder 1 treffer de 10 vol.

   

FC Westland speelt maandag 30 september om 20:00 uur in Sporthal Overbosch tegen de nr. 5 HMC. Op vrijdag 11 oktober speelt  FCW wederom in de nieuwe thuisbasis de Verburchhal in Poeldijk. Om 21:15 uur wordt er dan afgetrapt tegen het 2e team van eredivisionist TPP Feyenoord.