Dit seizoen spelen er al 2 damesteams hun competitiewedstrijden bij FC Westland. Door bijna voldoende animo kan er nu ook een 3e damesteam aan de KNVB zaalvoetbal wedstrijden deel gaan nemen. Er is nog enige ruimte in het team dus wanneer jij ook wil gaan zaalvoetballen neem dan nu snel contact op met FC Westland middels [email protected]

Je kan dan op zeer korte termijn mee gaan spelen in het zaalvoetbal in een leuk FC Westland team. Wekelijks speel je dan op een “doordeweekse” avond 1 competitiewedstrijd van 1 uur.

Wil je eens kennis maken met het zaalvoetbal schroom niet om die avond langs te komen en te zien of het voetbal in de zaal jouw sport is. (zaal)voetbal achtergrond is gewenst maar niet echt noodzakelijk. Wanneer je sportief bent ingesteld is de stap naar het zaalvoetbal makkelijk te maken.

Schroom niet en mail snel voor meer info: [email protected]