Vandaag een wedstrijd in een bekende hal en tegen een bekende tegenstander MSV’71. Omdat dit team bekend is met onze afwachtende tactiek en omdat deze tactiek vorige week de 1e helft niet bleek te werken. Begonnen wij vanaf minuut één met hoog druk zetten. Zodra de keeper uitgooide zat FCW er bovenop. Dit was MSV’71 duidelijk niet gewend veel ballen werden uitgeschopt of verspeeld. Dit leidde tot veel kansen en na twee minuten kon Arno op aangeven van Roy dan ook de 0-1 aantekenen. Pas na 6 minuten verscheen MSV’71 voor de eerste keer voor het goal van Dave. Deze redde goed. FCW 7 bleef kansen creëren maar de uitstekende keeper van MSV’71 bleef de ballen maar tegen houden en als dat niet het geval was schoten wij naast of over. Zo werd de rust bereikt met een 0-1 stand.

Niets aan de hand dus de doelpunten zouden van zelf komen. In de 27 minuut was het dan eindelijk weer raak. Dave gooide de bal naar Roy die voor gaf op Sander die de bal de kruising in joeg: 0-2. Daarna bleef FCW kansen creëren maar naast de keeper bleek nu ook de paal spelbreker. In de 10e minuut kon Assaf met een heerlijke sliding nog een Maassluisse goal voorkomen, maar MSV’71 kwam toch terug in de wedstrijd na een goed uitgespeelde counter de 1-2 binnen te schuiven. Ondanks dat FCW de betere ploeg was bleef het oppassen voor een counter van MSV’71. In de 46e minuut besliste Sander echter de wedstrijd met zijn tweede goal van de avond: 1-3. In de laatste minuut bekroonde Sander zijn goede spel met een hattrick door met een hakje achter zijn standbeen de 1-4 aan te tekenen. Het slotakkoord was voor MSV’71 die door een onoplettendheid van FCW in de counter de 2-4 kon aantekenen. Dat was tevens de eindstand.

Een goede overwinning dus met perspectief voor de komende wedstrijden. Voor FCW 7 scoorden Sander drie keer en Arno één keer.