HBSS 4 won de strijd tussen beide kampioenen van de 2e klasse na 2-2 bij rust uiteindelijk met 4-3. De Schiedamse ploeg legde meer vechtlust op de mat en wist na 2 maal een achterstand in de 1e helft nog voor rust te profiteren van de ruimte die achterin werd weggegeven door FC Westland. Na de pauze wist HBSS te profiteren van slap verdedigen aan Westlandse zijde. Zelf schakelde de Schiedamse ploeg razendsnel om en FC Westland had daarna niet de ideeën om de HBSS muur te slechten.

Het liep zich keer op keer vast en als het dan al de kans kreeg was er niet de scherpte in de afwerking. Het werd nog even spannend toen Yassine Irzi, met zijn 2e treffer, kort voor tijd de 4-3 wist te scoren. Maar FC Westland, wat qua kansen eigenlijk meer verdiende , wist niet meer te scoren en zo ging de dubbel naar HBSS. Soufine Bouali scoorde de 2e Westlandse treffer.