Op woensdagavond 1 mei organiseerde zaalvoetbalvereniging FC Westland een open training voor dames (zaal)voetbalsters. 14 dames werden die avond verwelkomd door de trainers van FC Westland om hen kennis te laten maken met het zaalvoetbal. Het overgrote deel van de dames waren nieuw bij FCW en zij waren enthousiast. Na een aantal oefeningen werd er met een lange partij afgesloten.

Gezien het enthousiasme van de nieuwe dames is er besloten om door te gaan met de trainingen zodat zij ook komend seizoen aan kunnen sluiten bij de dames zaalvoetbaltak van FC Westland. Al diverse jaren spelen er dames bij FC Westland wekelijks hun wedstrijden in de zaal. Op doordeweekse avonden vinden de wedstrijden plaats in KNVB verband.

Op vrijdagavond 10 mei om 20:00 uur is de volgende open training in de sporthal van Verburch, Arckelweg 20 in Poeldijk. Meld je wel eerst even aan op [email protected]

Wil je eens kennis maken met het zaalvoetbal schroom niet om die avond langs te komen en te zien of het voetbal in de zaal jouw sport is. (zaal)voetbal achtergrond is gewenst maar niet echt noodzakelijk. Wanneer je sportief bent ingesteld is de stap naar het zaalvoetbal makkelijk te maken.