Op woensdagavond 1 mei organiseert zaalvoetbalvereniging FC Westland een open training voor dames (zaal)voetbalsters. Wil je eens kennis maken met het zaalvoetbal schroom niet om die avond langs te komen en te zien of het voetbal in de zaal jouw sport is. (zaal)voetbal achtergrond is gewenst maar niet echt noodzakelijk. Wanneer je sportief bent ingesteld is de stap naar het zaalvoetbal makkelijk te maken.

Al diverse jaren spelen er dames bij FC Westland wekelijks hun wedstrijden in de zaal. Op doordeweekse avonden vinden de wedstrijden plaats in KNVB verband. Er staan al weer diverse dames te trappelen om komend seizoen bij FC Westland aan te sluiten en er zijn dus mogelijkheden om op elk niveau voor FC Westland uit te komen. Nieuwsgierig geworden kom dan langs op woensdag 1 mei 20:00 in de sporthal van Verburch, Arckelweg 20 in Poeldijk. Meld je wel eerst even aan op [email protected]