De zaalvoetballers van FC Westland werden vorige week kampioen zonder dat zij zelf in actie kwamen. Afgelopen vrijdagavond werd dit alsnog gevierd in eigen sporthal de Pijl.
De avond begon met een buffet voor de selectie en een kort toernooi in de Sporthal zelf waarin enkele nieuwe zaalteams kennis maakten met het zaalvoetbal om ook komend seizoen in de KNVB zaalvoetbal competitie onder de vlag van FC Westland deel te gaan nemen.

Onder hen ook een team die het zaalvoetbal als supporter hebben leren kennen als aanhangers van FC Westland 1. Na afloop van dit toernooi namen deze “beginners” teams plaats op de tribune om te zien hoe de kampioenen het opnamen in een wedstrijd samen gesteld met o.a. nieuwe selectiespelers voor komend seizoen die ook in het rood van FC Westland hun kunsten in de zaal gaan vertonen. Het werd een leuke “zaalvoetbal demonstratiewedstrijd” Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Pronk mochten de spelers dan eindelijk de schaal en de bloemen in ontvangst nemen en werd er door Alex meerdere foto’s gemaakt van de kampioenen.

In de kantine werd de kampioenstaart aangesneden en was er voor elke speler individueel nog een speach door de trainers Naim el Yousfi en Alami Attal-Haoui. Ook de kampioenschapsmedaille werd uitgereikt. Dit alles verzorgd door de voorzitter Morad Naimi.

FC Westland kan terug kijken op een succesvol seizoen in het 1e jaar na de heroprichting. Naast het 1e team werden ook Heren 4 en Heren 7 kampioen. En ook voor komend seizoen zijn de vooruitzichten weer goed. Nieuwe leden, zowel dames als heren, kunnen komend seizoen komen zaalvoetballen bij FC Westland. Voor meer info: [email protected]