De zaalvoetballers van FC Westland moesten na hun gewonnen laatste wedstrijd tegen RKDEO enige dagen wachten wat concurrent HBSS zou doen in de uitwedstrijd bij ZVV Den Haag 2. De Hagenaars deden hun sportieve ploeg en hielden in een bloedstollende wedstrijd HBSS op 4-4. Onder toezicht van de gehele FC Westland selectie en staf werd het laatste eindsignaal met veel vreugde ontvangen. Zo is in het debuutjaar na de herstart van FC Westland promotie naar de Topklasse behaald en speelt FCW komend seizoen al weer op respectabel zaalvoetbalniveau net onder de 1e divisie. Het niveau waar het gros van het team uitkwam toen het bij Honselersdijk de wacht werd aangezegd. Succes dus voor coach Naim el Yousfi die de mooie taak heeft om in de komende maanden een Topklasse waardig team samen te stellen om op dat niveau ook een rol van betekenis te gaan spelen.