Het 4e is de 1e kampioen dit seizoen bij FC Westland. Maandagavond wonnen zij in De Schilp met 7-1 van ZVV Den Haag. De ploeg van speler/coach Richie van der Heijden en coach Aissa hield huis in de 2e klasse. De mannen waren vanaf de 1e wedstrijd dit seizoen op kampioenkoers.

18 wedstrijden werden er op rij gewonnen toen de wedstrijd tegen Schipluiden aan brak. Bij winst zou FC Westland 4 kampioen zijn. Het 4e was echter zichzelf niet en verspeelde een 4-2 voorsprong in de laatste minuut tot 4-4. De bloemen en champagne stond al klaar maar kon onverrichter zake terug. 1 week later liet het 4e het niet zover komen en won weer als vanouds ruim. Nu dus wel goed voor het kampioenschap in het 1e jaar dat de vriendengroep in de huidige vorm zaalvoetbalt.

Inmiddels heeft het team 23 wedstrijden dit seizoen gespeeld en werden er 21 gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk. Het doelsaldo was ook imposant: 163 voor en 81 tegen.

Het 4e speelt 12 april ook nog hun wedstrijd in de kwartfinale van de beker. De tegenstander is 3e klasser Alexandria’66 3. Voor het 4 dé kans om de dubbel te pakken dit seizoen !

Wij wensen het 4e ook nog alle succes de komende periode !