Het 7e is in navolging van het 4e ook kampioen geworden ! Maandagavond wonnen zij in De Schilp met 1-5 van ZVV Den Haag. De ploeg van speler/coach Andrew Golombek hield, evenals vorig seizoen, huis in de 5e klasse. Waar het vorig seizoen net niet lukte waren de mannen vanaf de 1e wedstrijd dit seizoen op kampioenkoers.

Van de 22 wedstrijden dit seizoen werden er 19 gewonnen, 2 verloren en 1 gelijk. Het doelsaldo was ook imposant: 173 voor en 67 tegen.
Andrew Golombek kwam 3 seizoenen geleden met het plan om met Poolse landgenoten te gaan zaalvoetballen. Zij doen dit nu dus geruime tijd met veel inzet en plezier. De animo is groot om te zaalvoetballen. Het aanbod van spelers die willen zaalvoetballen is ook groot en zoals het er nu naar uitziet komt er komend seizoen nog een 2e Pools zaalteam bij FC Westland zaalvoetballen.

Het 7e speelt binnenkort ook nog hun wedstrijd in de kwartfinale van de beker. De tegenstander is loodzwaar. HBSS 4, kampioen in de 2e klasse. Maar de mannen van Andrew hebben eerder ook al laten zien het niveau in de 2e klasse aan te kunnen toen zij waarnamen voor het 3e. Dus wie weet !

Andrew is nog op zoek naar een Nederlands en Pools sprekende persoon die hem organisatorisch verder helpt om het Poolse zaalvoetbal te organiseren en verder te ontwikkelen bij FC Westland. Geïnteresseerd: [email protected]