De zaalvoetballers van FC Westland 1 bonden ook Stanga aan de zegekar. Met nog 2 wedstrijden te gaan blijft het ongemeend spannend in de Hoofdklasse. Ook medekoploper HBSS won van Berkel waardoor de beslissing moet vallen in de laatste 2 wedstrijden. Het kan ook nog zo zijn dat HBSS en FCW gelijk gaan eindigen waardoor er een beslissingswedstrijd zal moeten volgen om het kampioenschap en promotie naar de Topklasse. HBSS moet nog tegen de nummer 3 en 4 van de ranglijst, Alphia en ZVV Den Haag. FC Westland treft a.s. vrijdag de nummer 2 van de 2e periode, Lugdunum. De Leidse ploeg volgt FC Westland daar op 3 punten. Op 8 april sluit FCW af bij de nummer 11, RKDEO. Door het verlies van Stanga tegen FC Westland zakt deze ploeg, als nummer 12, samen met Multicult af naar de 1e klasse. RKDEO mag hierdoor ook komend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse.

FC Westland nam een vlotte 1-5 voorsprong maar werd daarna uit de concentratie gehaald waardoor Stanga kansen rook en terug kwam tot 3-5. De slotfase zette de ploeg van coach Naim el Yousfi nog even aan waardoor met 3-7 de titelkansen voor FCW voor het grijpen blijven en dus het doek viel voor Stanga. Né-Shawn Morris,Mo Laari en Anouar Attal Haoui scoorden allen totaal 2 maal. Farid El Hammouchi maakte met 1 treffer de 7 vol.

De volgende opponent van FC Westland is dus Lugdunum. a.s. vrijdag 5 april wordt er om 21:00 uur afgetrapt in sporthal de Pijl in Naaldwijk. Komt allen FCW steunen in deze belangrijke wedstrijd !