De zaalvoetballers van FC Westland hadden een makkelijke avond tegen hekkesluiter Multicult. Na 2-7 bij rust werd het uiteindelijk 5-13. Ook medekoploper HBSS won deze speelronde waardoor met nog 3 wedstrijden beide teams gezamenlijk de koppositie innemen. Alphia volgt nu op 5 punten door hun gelijke spel tegen de nr. 4 Zvv Den Haag 2. De Haagse ploeg volgt nu op 6 punten. HBSS moet in de resterende 3 wedstrijden nog wel af zien te rekenen met o.a. Alphia en ZVV Den Haag. Het resterende programma voor FCW is relatief eenvoudiger. Wel moeten de degens nog gekruist worden met Lugdunum. De ploeg uit Leiden is aan een goede serie bezig en volgt FC Westland op 3 punten in de strijd om de 2e periode waar de Westlanders dus ook lijstaanvoerder zijn.

De spelers van FC Westland speelden vrijblijvend tegen Multicult. Zij hoefden niet tot het uiterste te gaan en gaven Multicult ook voldoende ruimte weg. Na een 2-1 achterstand in de beginfase werd er even bijgeschakeld en stond er halverwege een 2-7 tussenstand op het scorebord. Na rust werd het niet veel beter op en kreeg Multicult voldoende kansen om dichterbij te komen. 4 treffers in de slotfase van Mo Laari zorgde nog voor een ruime zege. Laari scoorde totaal 5 maal. Anouar Attal Haoui, Farid El Hammouchi en Né-Shawn Morris verdeelden de 8 andere treffers.
De volgende opponent van FC Westland is het eveneens laaggeklasseerde Stanga. a.s. vrijdag 29 maart wordt er om 20:00 uur afgetrapt in sporthal Leidschenveen.