De zaalvoetballers van FC Westland blijven door een 9-3 zege op Berkel koploper HBSS op de hielen zitten. Bij rust prijkte er al een voordelige 3-0 marge voor de Westlanders op het scorebord. Na de 2-1 zege vorige week op koploper HBSS was het zaak voor Coach Naim el Yousfi om het team scherp te houden. Dat lukte zeker. Al in de openingsminuut nam FCW een 1-0 voorsprong. Het publiek ging er voor zitten maar zag aanvankelijk de thuisploeg veel kansen missen. Pas in het slot van de 1e helft werd de score verder opgevoerd naar 3-0.

Na de pauze werd de ban al snel gebroken en werd de voorsprong al rap verdubbeld. Het restant van de 2e helft was bij 6-0 een formaliteit en FCW ging de teugels iets laten vieren waardoor ook Berkel iets terug kon doen met onder meer een perfecte lob van eigen helft in de kruising over de toch wel vrij lange keeper Botman. Bij 9-3 vond scheidsrechter Jong het mooi geweest en is het wachten voor FCW dat concurrent HBSS punten gaat laten leggen. Door de 9 treffers passeerde het aantal doelpunten voor, tot nu toe dit seizoen, de 100 en kwam uit op 107 in 17 wedstrijden.

Mo Laari en Brahim Karoumi waren allen 2 maal succesvol voor FC Westland. Annouar Attal Haoui, Farid el Hammouchi en Né-Shawn Morris volgden hun voorbeeld 1 maal.

Op vrijdag 22 februari speelt FC Westland alweer thuis. WIA is dan de tegenstander. FCW heeft nog wat goed te maken met deze tegenstander. In de uitwedstrijd werden er destijds teveel kansen om zeep geholpen waardoor het onnodig 4-4 werd. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in de Pijl in Naaldwijk. (hoek Bachlaan/Verdilaan) Komt allen FC Westland ondersteunen, de toegang is gratis !