De zaalvoetballers van FC Westland maakten geen fout in de uitbeurt bij Watergras 2. Na 3-6 bij rust werd het uiteindelijk 4-10. Door deze zege, en het verlies van Zvv Den Haag 2, klom FC Westland naar de 2e plaats in de hoofdklasse op 5 punten achterstand van koploper HBSS. De volgende opponent van FC Westland op vrijdag 1 februari in de Pijl.

Na de 4-6 zege afgelopen vrijdag bij ZVV Den Haag 2 was het zaak om de spelers scherp te houden. Een snelle 0-2 voorsprong door treffers van, de weer herstelde, Anouar Attal Haoui leek FCW op het goede spoor te brengen.

Twee tegentreffers hierna bracht de Westlandse ploeg niet van de wijs en middels diverse fraaie aanvallen werd de score opgevoerd en kwamen de mannen van coach Naim el Yousfi eigenlijk geen moment meer in gevaar. Wanneer FC Westland het seizoen nog met een prijs af wil sluiten zal het met dezelfde instelling als de laatste 2 wedstrijden moeten spelen. De laatste 9 wedstrijden zullen ook wel gewonnen moeten worden want de concurrentie verspeeld spaarzaam punten. Mo Laari was met 4 treffers het meest trefzeker. Anouar Attal Haoui volgde zijn voorbeeld 3 maal. De broers Othman en Farid El Hammouchi scoorden respectievelijk 2 en 1 maal.

De volgende wedstrijd voor FC Westland is dus op 1 februari om 21:00 uur in de Pijl in Naaldwijk wanneer wordt aangetreden tegen koploper HBSS.