De zaalvoetballers van FC Westland hebben in Koudekerk de 1e nederlaag van het seizoen geleden. Na 3-4 bij rust werd er uiteindelijk met 7-5 verloren. De Westlanders hadden bij winst virtueel de kop over kunnen nemen.

FC Westland kende een makkelijk start. Al snel was er een 0-3 voorsprong. Met de 10-2 zege op Rkdeo nog in het achterhoofd sloop er wellicht wat onderschatting in bij FCW. Alphia, bezet echter de 5e plek en is een van de betere ploegen in de Hoofdklasse. De thuisclub wist dan ook terug te komen tot 3-3. Nog voor en na rust wist FC Westland uit te lopen tot 3-5. Maar weer was de voorsprong niet aan de Westlandse ploeg besteed. Tot afgrijzen van het trainers duo Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui was FCW moeilijk te coachen en maakte Alphia daar dankbaar gebruik van en liep het uit naar 7-5.

a.s. vrijdag 30 november komt Koploper Zvv Den Haag 2 naar de Pijl. FC Westland heeft 2 verliespunten meer als de koploper en bezet de 3e plaats. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt.