Vandaag de strijd om de 3e plaats in de 4e klasse 2. Vooraf had Tutor een voorsprong van 1 punt op FCW 6 die bij winst de 3e plaats over zou nemen van Tutor.

Vandaag waren bijna alle spelersvrouwen aanwezig en zij ging eens goed zitten voor deze class. Zij kwamen echter bedrogen uit, want FCW begon niet scherp aan de wedstrijd en stond binnen zes minuten op een 0-4 achterstand. FCW rechte niet voor de eerste keer dit seizoen de rug en knokte zich terug in de wedstrijd. Binnen tien minuten was de stand 3-4 na doelpunten van Martijn en tweemaal Roy met een afstandsschot. Dave moest daarna nog een paar keer optreden maar FCW was de bovenliggende partij en vier minuten voor rust viel dan ook de verdiende gelijkmaker na een pass van Pieter schoot Martijn uit de draai de 4-4 binnen. Op slag van rust kreeg FCW een vrije trap op de rand van de cirkel die door Martijn werd binnen geschoten: 5-4.

De wedstrijd werd ondertussen steeds harder en om niet ten onder te gaan moest FCW meegaan in het fysieke spel van Tutor. Dit leidde o.a. tot een afgekeurde goal van Martijn. In de 30e minuut kreeg FCW de 3e pingel in twee weken tegen na een sliding van Roy. Tutor schoot de bal binnen: 5-5. Direct vanaf de aftrap zette Tutor druk en dit leidde tot balverlies bij FCW en de voorsprong voor Tutor 5-6. Weer kwam FCW terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd schoot Martijn op de lat en werd de rebound door Roy binnengeschoten. Een minuut later moest FCW met een man minder verder omdat Sander na een elleboogstoot van Tutor de speler van Tutor op de grond gooide en met rood moest vertrekken. De vijf minuten met een man meer werden door Tutor slecht uitgespeeld en FCW hield stand. Twee minuten voor tijd, toen het weer met vijf man stond, kwam FCW zelfs op voorsprong na een intikker van Raymond. Dave redde daarna nog goed op een vrije trap van Tutor, maar in de dying second wist Tutor de bal door een woud van bennen toch nog in de goal te krijgen en zo een punt mee terug te nemen naar Delft: 7-7.

Al met al een wedstrijd waar alles in zat en waar misschien iets te veel werd toegelaten. FCW 6 blijft echter voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen. Voor FCW 6 scoorden Martijn en Roy 3 x en Raymond 1 x.