De zaalvoetballers van FC Westland boekten tegen RKDEO de grootste zege top op heden in dit seizoen. Na 5-0 bij rust werd het uiteindelijk 10-2.

De Westlandse hoofdklasser lijkt steeds meer op stoom te komen, en ook de terugkeer van Yassine Labriki is welkom om de ploeg in de komende belangrijke fase te helpen om deze goed door te komen. Op 30 november is Zvv Den Haag 2 de opponent en anderhalve week later is HBSS de tegenstander. Beide ploegen stonden afgelopen week tegenover elkaar met een minieme winst voor de Haagse ploeg. Hierdoor hebben deze beide concurrenten nu 3 verliespunten, waar FCW er 2 heeft en dus nu virtueel koploper is.

De ploeg van het trainers duo Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui speelde weer sprankelend zaalvoetbal en het publiek in de Pijl genoot. Farid el Hammouchi en Mo Laari waren met 3 treffers het meest productief. Annouar Attal Haoui was met 2 treffers en 4 assists het meest waardevol. De overige 2 treffers kwamen van Redouan Zayzaoui en Mohamed Chokoud

Op vrijdag 30 november speelt FC Westland 1 om 21:00 uur de volgende competitiewedstrijd thuis in de Pijl. Zvv Den Haag 2 is dan de tegenstander.