Vandaag speelden wij tegen een bekende  tegenstander waar wij zelden van wonnen namelijk RKDEO 3. Dankzij taxi Immerzeel die gastspeler Mustapha (bedankt voor het meedoen) en de coach ophaalde konden wij met 7 man aan de aftrap verschijnen.

RKDEO is een moeilijke tegenstander, omdat het je in slaap sust. De hele wedstrijd denk je hier kunnen wij toch niet van verliezen maar dan komen ze er in de counter toch weer gevaarlijk uit. Het eerste kwartier van de wedstrijd speelde zich dan ook in laag tempo af. In dit kwartier was FCW op een 0-2 voorsprong gekomen door goals van Sander en Martijn. Binnen twee minuten was het echter weer 2-2 na een goal in de omschakeling en een frommelgoal. Binnen een minuut werd weer de voorsprong gepakt door FCW toen Martijn de bal op zijn borst kon controleren na een uitgooi van Dave en de 2-3 kon binnenschieten. Het slotakkoord was echter voor RKDEO die vijf minuten voor rust de gelijkmaker binnenschoten: 3-3.

De tweede helft moest deze tegenstander toch kapot gespeeld kunnen worden maar dat bleek nog lastig. Mustapha zorgde binnen enkele minuten voor de 3-4, maar na een dubieuze pingel na klemmen op de doellijn door Martijn was het weer gelijk. Een verwoestend schot van Sander bracht FCW weer op voorsprong: 4-5. Hierna was de ban gebroken en werd de voorsprong uitgebreid naar 4-8 na doelpunten van Ray (intikker), Sander (een-twee met Fla) en Jim (individuele actie). Nog één keer kwam RKDEO terug in de wedstrijd. Na weer een dubieuze pingel, dit keer nadat een speler van RKDEO zich achterover liet vallen in de cirkel, en een intikker was de stand 6-8. De wedstrijd was ineens weer spannend, maar twee minuten voor tijd gooide Mustapha met een individuele actie de wedstrijd in het slot: 4-9.

De vierde overwinning op rij dus voor FCW 6 en de 3e plaats lonkt. Vandaag scoorde Martijn, Sander en Mustapha 2 x en Fla, Jim en Ray 1 x.