Vandaag speelde FCW 6 in de Pijl tegen Wippolder 1. Dave, Assaf en Ray ontbraken. Keeper van het 5e Dennis hielp ons uit de brand door deze avond twee wedstrijden te keepen (bedankt Dennis!), zo bleek weer het voordeel van een grote vereniging waar je elkaar kunt helpen.

FCW begon niet scherp aan de wedstrijd en het was aan keeper Dennis te danken dat FCW al niet binnen twee minuten achterstond. Met drie knappe reddingen hield hij zijn doel schoon. FCW was daarna wakker en kreeg enkele kansen. Het was Sander die een van deze kansen benutte en in de 4e minuut de 1-0 aantekende. Het duurde daarna tot lang  tot er weer een doelpunt te noteren viel. Martijn vond telkens de keeper op zijn weg die via een paal en lat steeds de bal aan trok en ook Dennis hield zijn doel schoon. In de 16e minuut was het echter toch Wippolder die de 1-1 aantekende uit de omschakeling. Twee minuten voor rust was het Sander die een corner van Wippolder onderschepte en de 2-1 binnenschoot. Een minuut later probeerde Sander dit opnieuw, maar hierdoor stond een speler van Wippolder vrij om uit de corner de 2-2 ruststand op het bord te zetten.

De 2e helft had Wippolder weinig meer in te brengen. In de 35e minuut wist Martijn eindelijk de keeper van Wippolder te passeren en kwam FCW 6 voor het eerste op voorsprong: 3-2. Zes minuten later was de wedstrijd beslist door de mooiste goal van de wedstrijd. Fla veroverde de bal op eigen helft, passeerde met een goede actie de Wippolder-verdediger en oog in oog met de keeper schoot hij de 4-2 binnen. Sander scoorde daarna nog twee keer waarvan de laatste met een lob over de uitgelopen keeper in de laatste seconde. De eindstand werd daarmee op 6-2 bepaald. Moet nog wel gezegd dat Dennis ook de 2e helft een paar keer goed uitkwam en van dichtbij redde.

FCW 6 behaalde daarmee de derde overwinning op rij en klimt naar de 5e plek. Voor de FCW 6 scoorde Sander 4 x en Fla en Martijn 1 x