De zaalvoetballers van FC Westland hebben in Leiden met 3-6 gewonnen van Lugdunum. Bij rust keek FCW nog tegen een 3-2 achterstand aan.

In Lugdunum trof FC Westland de nr.5 in de Hoofdklasse, net onder FCW. In Leiden begon de Westlandse ploeg heel slecht en keek het al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Deze snelle achterstand zorgde er wel voor dat de ploeg van het trainers duo Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui snel bij de les was en de inhaal race begon met sprankelend zaalvoetbal.

Mo Laari was met 3 treffers het meest productief. Achraf El-Ghalbzouri ,Farid el Hammouchi en Othman el Hammouchi volgden zijn voorbeeld 1 maal. Annouar Attal Haoui was met 4 assists het meest waardevol.

Koploper Zvv Den Haag 2 verloor voor het eerst waardoor HBSS met 21 uit 7 nu alleen koploper is. FC Westland volgt op 2 punten van de koploper op een relatieve 2e plaats

Op vrijdag 16 november speelt FC Westland 1 om 21:00 uur de volgende competitiewedstrijd thuis in de Pijl. Rkdeo uit Nootdorp is dan de tegenstander.