De zaalvoetballers van FC Westland bleven ook de 6e wedstrijd in de Hoofdklasse ongeslagen. Tegen het reserveteam van Multicult werd het slechts 7-3.

Voor aanvang had het trainers duo Naim el Yousfi en Alami Attal Haoui de spelers nogmaals aangegeven wat er van hen verwacht werd om te spelen voor FC Westland in de Hoofdklasse. Dit om een inzinking te voorkomen zoals de voorgaande wedstrijd tegen Olympia Sommelsdijk. De boodschap was duidelijk aangekomen bij de spelers en vanaf het begin van de wedstrijd kreeg het goed opgekomen publiek een sprankelend FC Westland te zien. Vele hoogstandjes waren er te zien die, daar het klasseverschil met opponent Multicult eigenlijk te groot was, soms te ver werden doorgevoerd. FC Westland nam een 3-1 voorsprong halverwege welke langzamerhand werd uitgebouwd en de Westlandse ploeg kwam geen moment in gevaar. De tegendoelpunten kwamen op momenten van onachtzaamheid en ook wel gemak. Het enige wat FCW zich kon aanrekenen is dat het de dubbele cijfers niet haalde. Maar goed verder was een ieder positief over de spelvreugde en de zege. Mo Laari was met 3 treffers en 1 assist het meest waardevol. Redouan Zayzaoui volgde zijn voorbeeld 2 maal. Annouar Attal Haoui en Farid el Hammouchi deelden met 1 treffer ook in de vreugde.

De trainers waren tevreden en het gaf een ieder vertrouwen voor de komende periode waar ook de wedstrijden gaan komen tegen Zvv Den Haag 2 en HBSS die tot op heden nog geen punt hebben verloren. FC Westland volgt na een uitglijder tegen WIA als 3e met 2 verliespunten.

a.s. maandag 5 november moet FC Westland op bezoek bij de nr. 5 Lugdunum. Op 16 november speelt FCW dan weer thuis tegen RKdeo.

DAMES VERLIEZEN SLECHTE WEDSTRIJD

De dames van fc Westland speelden zwaar onder de maat tegen Zvv Den Haag. Na nog wel een aanvankelijke 1-0 voorsprong, door een treffer van Tamara Kuijper, was daarna de dadendrang over en liet Zvv DH voor en na rust keepster Renate de Gier 1 maal kansloos. Door dit 1-2 verlies passeerde de Haagse ploeg FC Westland op de ranglijst.