Vandaag traden wij zonder Assaf, Ray en trotse vader Pieter aan tegen SEV in Leidschendam. In het begin een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer. SEV met veel gevaarlijke afstandschoten en FCW die in de omschakeling goede kansen creëerde. Het was FCW die op voorsprong kwam na een vrije trap van Sander: 0-1. Binnen twee minuten had SEV de achterstand echter omgedraaid naar een voorsprong door een van richting veranderd schot en een ongelukkige bal van Dave: 2-1. Nog voor rust liep SEV, zonder overtuigend te spelen, zelfs uit naar een 4-1 voorsprong. Fla zorgde uit de rebound  vlak voor rust nog voor 4-2  en Jim had daarna de 4-3 op zijn schoen maar 1 op 1 met keeper scoorde hij niet. De ruststand was derhalve 4-2.

De 2e helft gaf FCW verdedigend weer te veel ruimte en was het in de aanval te statisch. In de 32e minuut moest Dave een geheel vrijstaande SEV-er neerhalen in de cirkel. De terecht toegekende pingel werd door SEV binnen geschoten 5-2. In de 35e minuut de omekeer in de wedstrijd. Roy jaagde door op een SEV-er en onderschepte de inspeelpass, waarna hij de bal snoeihard binnenschoot 5-3. Twee minuten later kon SEV met en laatste opleving nog de 6-3 aantekenen maar toen was de pijp leeg voor de Leidschendammers. FCW lag meer energie in de wedstrijd en onderschepte vaker de inspeelpass. Via tweemaal Martijn, die zijn vorm weer hervonden had,en tweemaal Fla (met als laatste een koelbloedige 1 op 1) leidde dit na 43 minuten tot een 6-7 voorsprong. Toch herpakte SEV zich nog een keer door uit de draai 7-7 aan te tekenen. Het slotakkoord was echter voor Pieter die na een mooie pass van Sander drie minuten voor tijd de 7-8 binnen tikte. Daarna was het aan FCW 6 om de wedstrijd uit te spelen en dit lukte. Misschien niet de beste wedstrijd van FCW 6 of de meest verdiende overwinning maar wel drie heerlijke punten.

Voor FCW 6 scoorde Fla 3 x, Martijn 2 x en Roy, Sander en Pieter 1 x.