Aan alle FC WESTLAND leden, en een ieder die FC Westland een warm hart toedraagt

Van 3 t/m 15 oktober a.s. is er weer de Rabobank Clubkas Campagne. Door middel van deze mail willen we jou vragen je medewerking te verlenen en op ons te stemmen. Als je al lid bent van Rabobank Westland, heb je van deze bank op 28 september een brief gekregen over de 5 stemmen die je kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Wij willen je vragen om zoveel mogelijk stemmen uit te brengen op FC WESTLAND

Klik hier om te stemmen

Ga naar www.raboportaal.nl/westland/clubkas-campagne. Log daar in met de inloggegevens welke in de brief staan en kies daar voor ‘PLAATS’ ‘WESTLAND’. Alle verenigingen staan op plaatsnaam. Je vindt FC Westland onder de plaatsnaam Westland. Je mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op FC Westland per persoon.

Vraag vooral ook je familie, vrienden, buren, collega’s, etc. om hun stem uit te brengen op FC Westland wij zijn iedereen die op ons stemt zeer dankbaar!

Door middel van deze stemmen krijgt FC Westland een sponsorbedrag uitgekeerd, waarmee onze vereniging weer leuke dingen kan doen!

Doe mee, en help FC Westland !!!