De zaalvoetballers van FC Westland wisten de 2e wedstrijd ook in winst om te zetten, al ging het zeker niet eenvoudig. Na een snelle 0-4 achterstand eindigde de inhaalrace tegen Watergras op 5-4.

In de Pijl trof een incompleet FC Westland in Watergras een sluwe tegenstander. De ploeg uit Gouda liet de Westlandse balvirtuozen komen en loerde op foutjes waarna er dodelijk gecounterd werd. Voor keeper Barry Botman geen houden aan, zeker ook omdat de omschakeling, in die fase, door de FCW spelers ondermaats was. Watergras nam dus binnen 15 min. een 0-4 voorsprong. De Westlandse ploeg was wakker en begon aan een inhaalrace.  Annouar Attal Haoui, ook niet helemaal fit vanwege maagklachten, gaf met 2 treffers het goede voorbeeld en bracht de ruststand op 2-4. Na een donderspeech van coach Naim el Yousfi, waarin ook vol op het terug verdedigen werd gehamerd,  hervatte FC Westland vol vertrouwen de wedstrijd. FCW was de betere ploeg en de inhaalrace werd langzamerhand meer succesvol. Abdelghani Aznai zorgde voor de 3-4 en Achraf El-Ghalbzouri, debutant in de hoofdmacht, bracht met 2 treffers de winst in Naaldwijk. Zeker ook omdat Barry Botman geen tegentreffers meer toestond op toch nog wel een paar hachelijke momenten.

Door het wegvallen van Maense speelt FC Westland pas op Op vrijdag 12 oktober om  20:00 uur de volgende competitiewedstrijd thuis in de Pijl. Tutor uit Delft is dan de tegenstander. Tussendoor speelt FCW maandag 1 oktober om 21:00 in het Topsportcentrum naast de Kuip tegen WIA.