Vandaag speelden wij in onze mooie nieuwe tenues thuis tegen Stanga 6. FCW 6 was de direct de bovenliggende partij, maar toch was het Stanga dat in de 2e minuut de 0-1  wist te scoren. Daarna gaven de nieuwe tenues ons vleugels, want binnen 13 minuten stond FCW 6 op een 4-1 voorsprong. Martijn (2 x waaronder na een uitgooi van Dave die hij op zijn borst controleerde en snoeihard binnenschoot), Sander en Fla waren verantwoordelijk voor deze goals. FCW dacht daarna dat de buit binnen was en gaf verdedigend iets te veel ruimte, waardoor het binnen drie minuten 4-3 was. Met moeite werd met deze stand de rust gehaald.

In de rust spraken wij af rustiger aan de bal te blijven en elkaar beter te coachen in de defensie. Dit leidde tot resultaat want al binnen twee minuten had de Inzaghi van FCW6, Jim, de bal in de goal gefrommeld op aangeven van Martijn: 5-3. Toen Martijn drie minuten later de 6-3 aantekende na een individuele actie was de wedstrijd gespeeld. Sander (2 x), Martijn, Jim (door de benen van de keeper) en Fla zorgden zelfs voor een 10-3 voorsprong. Zes minuten voor tijd zagen Fla en Martijn dat het goed was en vetrokken naar hun veldwedstrijd. Stanga scoorden direct de 10- 4 met een van richting veranderd schot. Na een uitgooi van Dave faalde Sander oog in oog met de keeper niet en maakte er 11-4 van. Het slotakkoord was voor Stanga die met een frommelgoal de 11-5 aantekende.

Een ruime overwinning dus in de 1e thuiswedstrijd. De komende weken gaan uitwijzen in welk perspectief deze overwinning kan worden geplaatst. Voor FCW 6 scoorden Martijn 4 x, Sander 3 x, Jim en Fla 2 x.