Na slechts 2 seizoen bij SV Honselersdijk gevoetbald te hebben gaan de zaalvoetballers van SV Honselersdijk weer terug naar FC Westland. Morad Naimi en Peter Botman, drijvende krachten achter het zaalvoetbal, zagen geen toekomst meer om bij het ‘andere oranje’ nog prestatief zaalvoetbal te kunnen spelen na het besluit van het Honselse bestuur om te stoppen met prestatieve zaalvoetbal. In hun kielzog keren de meeste recreatieve zaalvoetbalteams ook terug naar FC Westland wat weer heropgericht gaat worden. Met nog diverse andere vrijwilligers die ook overstappen wordt er getracht om weer een zaalvoetbalbolwerk op te zetten in het Westland.

De zaalselectie van SV Honselersdijk speelde in de 1e divisie. Het is onzeker of FC Westland op dat niveau verder kan. “Wij zijn afhankelijk waar de KNVB een plekje voor ons heeft komend seizoen om zo hoog mogelijk in te stromen”, zegt Morad Naimi. “de situatie is niet anders, dan maar weer opnieuw opbouwen vanaf een lager niveau” vervolgt Naimi. “Ik hoop dat de spelers het geduld op kunnen brengen om met ons de weg terug omhoog willen bewandelen” Peter Botman is vooral blij met het feit dat ook de lagere teams komend seizoen weer terug in het rood van FC Westland te bewonderen zijn. “Wij zijn toch een grote zaalvoetbalfamilie, hebben elkaar gevonden, en willen er met elkaar iets van maken”

Zoals het er nu naar uitziet is FC Westland komend seizoen met minimaal 5 herenteams en 2 damesteams actief in het zaalvoetbal en wil het ook weer aandacht gaan geven aan het jeugdzaalvoetbal.